کنترل فرایند در صنایع غذایی

خانه / فیلم و اسلاید / کنترل فرایند در صنایع غذایی

کنترل فرایند در صنایع غذایی

کنترل فرایند در صنایع غذاییReviewed by رضا فرضی on Jun 11Rating: 5.0کنترل فرایند در صنایع غذاییکنترل فرایند در صنایع غذایی

این اسلاید که مربوط به ارائه ی کنترل فرایند در صنایع غذایی می باشد در درس کنترل فرایند دانشگاه خلیج فارس ارائه شده است. موضوعات بررسی شده در اسلاید عبارتند از:

 

  1. اهمیت کنترل در صنایع غذایی
  2. انواع روش های کنترل مواد غذایی
  3. سیستم های HACCP در صنایع غذایی
  4. عوامل مهم جهت کنترل در صنایع غذایی
  5. رطوبت
  6. معرفی دستگاه های رطوبت سنج
  7. غلظت
  8. فشار
  9. PH
  10. دستگاه های کنترل PH
  11. دما

 

گردآورندگان:پریسا امیدی فر، فاطمه فیضی، راضیه حمیدی، ادیبه تمیمی

 

اسلاید را از لینک زیر می توانید دانلود نمایید.

رمز فایل فشرده: www.irchemeng.ir
حجم فایل: ۲۲٫۲۴MB

رضا فرضی
رضا فرضی
رضا فرضی هستم متولد 71 در شهرستان دیر استان بوشهر، فارغ التحصیل مقطع کارشناسی رشته مهندسی شیمی دانشگاه خلیج فارس بوشهر.
Recent Posts

ارسال نظر


*

Protected by WP Anti Spam

تماس با ما

پیغام خود را بگذارید تا در سریع ترین زمان پاسخگوی شما باشیم.

قابل خواندن نیست ؟ تغییر دهید.. captcha txt

متن خود را برای جستجو وارد نماید